PRIVACY VERKLARING

 

 

 

 

 

Musical Depot is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals beschreven in dit privacy statement. Hierin lees je hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan. Dit doen we uiteraard zo zorgvuldig en vertrouwelijk mogelijk. 

 

 

1. Over ons

 

Musical Depot

2023 RS Haarlem

KvK: 82768315

 

Contactgegevens:

info@musicaldepot.nl

06 - 83166932

 

2. Welke persoonsgegevens verwerken we?

Wij verwerken de volgende persoonsgegevens:

 

-Naam van de school

-Voor - en Achternaam contactpersoon

-Adres van de school

-Telefoonnummer van de school

-E-mailadres van de school

-Social media-accountnamen (indien van toepassing)

 

We hebben de bovenstaande persoonsgegevens van uzelf verkregen of via openbare kanalen zoals social media. 

 

3. Waarom verwerken we persoonsgegevens?

We verwerken de bovenstaande persoonsgegevens om verschillende redenen.

 

-Contact: Als u met ons contact heeft opgenomen via e-mail of telefoon verwerken wij uw                                              persoonsgegevens om op uw bericht te kunnen antwoorden. 

-Offertes: Als u bij ons een offerte heeft aangevraagd verwerken wij uw persoonsgegevens om een                                  gerichte offerte op te stellen. 

-Workshops: Als u bij ons een workshop boekt verwerken wij uw persoonsgegevens om u de                                         informatie over de workshop toe te sturen. Ook verwerken wij uw gegevens om de workshop in onze                            agenda in te plannen en uit te voeren. 

-Musicals: Als u bij ons een schoolmusical of toneelstuk koopt verwerken wij uw persoonsgegevens om het                       product op te sturen en u alle informatie te geven. 

-Facturatie: Als u bij ons een product of afneemt verwerken wij uw persoonsgegevens voor het opsturen van                      een digitale factuur. 

 

Het verwerken van deze persoonsgegevens is noodzakelijk voor het uitvoeren van overeenkomsten. 

De persoonsgegevens worden maximaal 5 jaar bewaard. Dit doen wij om u bij een toekomstige bestelling beter te kunnen helpen. 

 

4. Met wie delen wij de persoonsgegevens?

Wij delen uw gegevens met de volgende partijen:

 

-Hosting van onze website

-Onze mailserver

-Onze boekhoudsoftware

-Telefoondiensten

-Betaaldiensten

-Bezorgdiensten

 

Met al de bovenstaande partijen is een verwerkersovereenkomst gesloten. 

 

5. Wat zijn uw rechten? 

 

U heeft altijd het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te wijzigen of te laten verwijderen. U kunt ons hiervoor mailen op info@musicaldepot.nl . U heeft ook het recht  om een klacht in te dienen over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Dit kunt u doen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. 

 

6. Hoe beveiligen wij de persoonsgegevens?

 

Wij hebben technische maatregelen genomen om verlies of ander onrechtmatig gebruik van uw persoonsgegevens te voorkomen. Zo heeft onze website een SSL-certificaat. Deze maatregelen zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij het niveau van de persoonsgegevens die wij verwerken. 

 

7. Cookies

 

Om onze website zo goed mogelijk te laten functioneren gebruiken wij cookies. De social media kanalen die wij gebruiken (Instagram en Facebook) verzamelen ook cookies. Deze kanalen zijn hier zelf verantwoordelijk voor en hebben daarom hun eigen privacy statement. 

Ook embedden wij onze eigen youtube video’s op onze website. Youtube (google) plaatst dan ook cookies om te zien welke video’s je al bekeken hebt. 

Omdat we graag willen weten hoe onze bezoekers de website gebruiken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren, gebruiken wij Google Analytics. Via deze website worden er daarom analytische cookies van Google geplaatst. 

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen.

Op onze website zal je misschien links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten deze website. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.